Over ons

Wij verzamelen de beste kortingscodes en aanbiedingen om jou te helpen tijd en geld te besparen. Dat kost jou helemaal niets, want onze website is geheel gratis te gebruiken.

Bespaar geld (en tijd)

Ons doel is simpel: we willen het voor jou zo makkelijk mogelijk maken om werkende kortingscodes te vinden zodat je geld kunt besparen tijdens het shoppen bij je favoriete webwinkels, want alle kleine beetjes helpen. Daarom zoeken, testen en controleren we dagelijks kortingscodes voor meer dan 1.00 webwinkels.

Onze focus? Jij!

Vooruitgang en ontwikkeling

Het ontwerp van GoedeKortingscodes.nl is erop gericht om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn, zodat jij makkelijk je weg kunt vinden naar je favoriete kortingscodes. Om onze website nog gebruiksvriendelijker te maken, focussen we ons op jouw feedback. Zo weten we wat we moeten verbeteren en hoe we ons bedrijf moeten voortzetten. Je kunt ook feedback geven op onze kortingscodes en aanbiedingen.

Exclusieve kortingscodes

Exclusieve kortingscode op GoedeKortingscodes.nl

GoedeKortingscodes.nl werkt nauw samen met webwinkels en affiliatenetwerken. Zo zorgen we ervoor dat jij eigenlijk altijd de kortingscode kunt vinden die je zoekt Ên dat we regelmatig exclusieve kortingscodes hebben die nergens anders te vinden zijn.

Nieuwsbrief

E-mailnieuwsbrieven

Om het je nog makkelijker te maken, versturen we wekelijks een nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van de nieuwste exclusieve kortingscodes en waarin we de beste aanbiedingen uitlichten. Dit doen we trouwens ook op social media.

Hoe verdienen we geld?

Geld

GoedeKortingscodes.nl is helemaal gratis voor haar gebruikers, maar zou niet kunnen bestaan zonder het kleine team redacteuren dat iedere dag aan de website werkt. Om dit te financieren, ontvangen we commissies van de webwinkels waar we mee samenwerken wanneer iemand een van onze kortingscodes gebruikt.