Perscontact

press@oberst.com
Oberst BV
Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam
+31207603695

Persdocumenten

Video

Media Kit

Persberichten

Social Media

Facebook

Twitter

Google+


Over GoedeKortingscodes.nl

GoedeKortingscodes.nl is een kosteloze dienst waar wij de beste kortingscodes en aanbiedingen verzamelen om jou te helpen tijd en geld te besparen. Onze website is geheel gratis te gebruiken en wij bieden jou de mogelijkheid om te profiteren van kortingen van een gevarieerd aantal producten en diensten sinds 2013. Bezoekers kunnen hier terecht voor meer dan 4037 geldige kortingscodes en aanbiedingen van meer dan 1193 webwinkels, zoals Sarenza, HP, Vistaprint en Nike.

Alleen een klik verwijderd van besparen online

Om het je nog makkelijker te maken, versturen we vanuit GoedeKortingscodes.nl een e­mail alert zodra er een nieuwe kortingscode verschijnt van jouw favoriete webwinkel. Je kan je makkelijk en gratis registreren voor deze e­mail alerts. Om op de hoogte te blijven kun je ons ook volgen op Facebook, Twitter en Google+, waar wij de nieuwste exclusieve kortingscodes en de beste aanbiedingen uitlichten. Dankzij GoedeKortingscodes.nl, kunnen kortingsjagers snel en gemakkelijk de beste aanbiedingen van hun favoriete merken snel vinden.

Interactieve kwaliteitsverzekering

GoedeKortingscodes.nl is ontworpen om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn, zodat jij makkelijk je weg kunt vinden naar je favoriete kortingscodes. Daarom focussen we ons op jouw feedback om ons te kunnen verbeteren. Je kunt makkelijk je feedback geven op onze kortingscodes en aanbiedingen op GoedeKortingscodes.nl. Hierdoor worden ook andere bezoekers geholpen en kost het weinig tijd om de juiste kortingscode te vinden.

Over Oberst BV

GoedeKortingscodes.nl is een project van Oberst BV. Het bedrijf is gevestigd te Amsterdam en beheert op dit moment 17 kortingscodesites in verschillende landen in Europa, Zuid­Amerika en Azië. Een paar voorbeelden hiervan zijn GuteGutscheine in Duitsland, LaReduction in Frankrijk, SökRabatt in Zweden, RadarCupon in Spanje, EverySaving in Indië en RadarCupom in Brazilië. In de toekomst is het plan om nog meer sites te lanceren over de hele wereld.